Βιογραφικά

Ευθύμιος Καλλίτσης

Ο Καλλίτσης Νικ. Ευθύμιος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (1988-1994) & της Ανωτέρας Σχολής Πτυχιούχων Πολιτικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών(1980-1984).

Είναι γεννημένος στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας. Τελείωσε το Λύκειο στο 1ο του Υμηττού το 1980. Υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό με το βαθμό του Κελευστή. Έξι μήνες από τη θητεία του, υπηρέτησε σε αντιτορπιλικό και το υπόλοιπο σε μελέτη – επίβλεψη στη Διοίκηση Ναυτικών Έργων.

Από το 1994 έως και το 1996 διετέλεσε τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Ηλιούπολης.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Ενεργειακός Επιθεωρητής και Ελεγκτής Δόμησης. Είναι στο χώρο της μελέτης-επίβλεψης-κατασκευής, από το 1985. Στα έργα του περιλαμβάνονται πληθώρα οικοδομικών αδειών (μελέτη-επίβλεψη), τοπογραφικών, εργολαβιών-κατασκευών, και ενεργειακών επιθεωρήσεων (πιστοποίηση από ειδικά σεμινάρια).

Διαθέτει έφεση στις καινοτόμες μηχανικές – μηχανολογικές διατάξεις, γεγονός που τον οδήγησε στη δημιουργία και διεθνή κατοχύρωση δύο (2) διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Αναστάσιος Καλλίτσης

Ο Καλλίτσης Δημ. Αναστάσιος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (1991-1996). Είναι γεννημένος στην Αθήνα. Τελείωσε το Λύκειο στο 17ο Παγκρατίου.

Υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία όπου και διενήργησε κτιριακές μελέτες για στρατόπεδα της Αττικής.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ενεργειακός Επιθεωρητής και Ελεγκτής Δόμησης. Είναι στο χώρο της μελέτης-επίβλεψης-κατασκευής, από το 1998. Στα έργα του περιλαμβάνονται, πληθώρα οικοδομικών αδειών (μελέτη-επίβλεψη), ανακαινίσεων, τοπογραφικών, κατασκευών, και ενεργειακών επιθεωρήσεων. Είναι εξειδικευμένος στον τομέα ανακαινίσεων-ενισχύσεων οικοδομών.

Διαθέτει έφεση στις καινοτόμες μηχανικές – μηχανολογικές διατάξεις, γεγονός που τον οδήγησε στη δημιουργία και διεθνή κατοχύρωση τριών (3) διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Κατόπιν επιτυχούς εξέτασης στο τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος τους απονεμήθηκε ο τίτλος του Ελεγκτή Δόμησης.