Επαγγελματικά Έργα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων “με το κλειδί στο χέρι”. Γνώμονας της δραστηριότητας αυτής, είναι να συνδυάζεται η ταχύτητα κατασκευής, με τη μέγιστη ασφάλεια και οικονομία.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από έργα μας:

Επαγγελματικά

Θέση έργου: Βάρη Αττικής

 

Περιγραφή έργου:

Πρόκειται για διώροφη οικοδομή με υπόγειο. Κατασκευάσθηκε το 2005.

Στο ισόγειο στεγάζεται κατάστημα, στο υπόγειο αποθήκη-garage, ενώ ο Α όροφος έχει χρήση κατοικίας.

Θέση έργου: Λ. Βάρης - Κορωπίου, Βάρη.

 

Περιγραφή έργου:

Πρόκειται για κατάστημα ενιαίων χωρών, και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, Α όροφο & δώμα. Κυρίο χαρακτηριστικό του είναι η λειτουργικότητα του. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αποτελεί η στατική μελέτη του, καθώς δεν υπάρχει καμία εμφανής κολώνα σε μια επιφάνεια 205μ2.

Θέση έργου: Ηλιούπολη

 

Περιγραφή έργου: Πρόκειται για τριώροφη οικοδομή με υπόγειο και δώμα, ενώ πάνω από το ισόγειο έχει κατασκευασθεί πατάρι. Στο κτίριο στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός GALAXY 92.

Θέση έργου: Λ. Βάρης, Κορωπίου, Βάρη.

 

Περιγραφή έργου:

Πρόκειται για διώροφη οικοδομή με υπόγειο & δώμα. Το έργο κατασκευάσθηκε σε δυο χρονικές περιόδους. Το 1993 έγινε η κατασκευή του ισογείου & του υπογείου, ενώ το 1999 έγινε η προσθήκη του Α ορόφου και του δώματος. Το ισόγειο & ο όροφος έχουν χωρισθεί κατακόρυφα σε δυο ανεξάρτητα τμήματα εκ των οποίων το μεν ένα είναι το γραφείο μου, το δε άλλο είναι κατάστημα.